Binnen  24 uur je digitale salesfunnel optimaliseren om juist nu kansen te pakken

Bij Online Leadbox zijn we expert in het activeren van online kansen en klantcontact. Ben jij juist nu van plan om door te versnellen met je bedrijf? Onze klanten vroegen afgelopen week massaal naar een aantal producten. Op deze pagina hebben wij op basis van hun vragen een selectie voor je gemaakt waarmee je direct meer kansen kunt genereren.

Wij tellen af:

The timer has expired!

Stilzitten is geen optie

Waar andere nu stil gaan zitten hebben wij ingezet op voorsprong pakken. Juist nu versnellen wij digitaal door in samenwerking met Online Leadbox. Zo zijn we nu al klaar voor volledig digitaal klantcontact en verbeteren wij de conversie over al onze kanalen. 

Floris de Bruin

Van der Toorn Personenschade

Zo ga je NU voorsprong pakken

Hieronder zie je producten die onze huidige en nieuwe klanten nu inzetten om digitaal door te pakken. Bekijk wat bij je past en neem contact met ons op zodat we de details en de voordelen met elkaar kunnen bespreken. Wij adviseren je hier in en nemen je bij de hand. 

Revolutionary

Online betaalpagina


Je wilt supersnel producten of bestellingen online kunnen aanbieden zodat klanten bij je kunnen bestellen. Denk aan bijvoorbeeld het verkopen van een e-boek, een bestelling bij je restaurant of een ander product dat je online wilt aanbieden. Wij kunnen binnen 24 uur een volledig werkende betaalpagina voor je realiseren waarmee je direct online kunt verkopen. 

Bel direct 033 785 0579

Revolutionary

Online leadgeneratie


Voor sommige bedrijven is de huidige periode juist een kans om extra leads en klanten te werven. Denk aan een accountant die nu advies geeft aan ondernemers over overheidsregelingen. Of een bedrijf dat hometrainers via Internet verkoopt. Wil je snel de lucht in om kansen voor jouw bedrijf nu te pakken? Binnen 7 dagen kunnen we van idee naar live campagne. 

Bel direct 033 785 0579

Revolutionary

Webinars geven


Digitaal versnellen betekent dat je op een andere manier met je informatie de markt in moet. Heb jij nog geen webinar omgeving staan maar ben je nu wel van plan dit op te starten? Dan kunnen wij je helpen dit supersnel in te richten. Met een webinar ben je direct in staat om effectief met je doelgroep te communiceren en zo kansen te pakken waar andere die laten liggen. Even sparren? Wij zitten voor je klaar!

Bel direct 033 785 0579

Revolutionary

Online enquete


Vraag jij je af waar je klanten nu op zitten te wachten en wat ze van jou verwachten? Dan is een online enquete een fijn middel om snel een inventarisatie te doen onder je klantenbestand. Met de uitkomst kun jij je aanpassen aan de behoefte van je klant en dat kan nodig zijn. Wij werken met Typeform en zetten in 8 uur een enquete voor je klaar.

Bel direct 033 785 0579

Revolutionary

Search campagne


Het kan zijn dat je normale klantenwerving stokt in deze tijd. Een Google Ads campagne inclusief landingspagina biedt uitkomst. Heet deel van je markt dat wel op zoek is naar je producten of diensten komt via gerichte campagnes toch bij jou uit. Je pakt de kansen die nu in de markt zijn en weet hiermee de mensen te bereiken die op dit moment klant bij je willen worden. Wij kunnen binnen 5 dagen live!

Bel direct 033 785 0579

Revolutionary

Digitale informatieproducten

 

Mensen lopen op dit moment misschien niet de deur bij je plat. Toch zien we een enorme toename in het gebruik van LinkedIn, Google, Facebook en Instagram. Via deze kanalen kun je nu een informatieproduct zoals een brochure of e-book aanbieden waarmee je potentiële klanten vast kunt laten kennismaken met je aanbod via een download. Komt de markt weer in beweging, dan kun je deze mensen direct benaderen en ben je weer sneller in business. 

Bel direct 033 785 0579

Revolutionary

Conversie optimalisatie

Met A+B testen kun je zo snel mogelijk de conversie van je website of landingspagina verhogen. Dit heeft als direct voordeel dat de aanvragen of verkopen vanuit je website binnen no time zullen toenemen. Dat is nu natuurlijk super waardevol maar geeft je straks ook nog eens veel meer resultaat uit je online activiteiten. Binnen 8 uur hebben wij conversie optimalisatie voor je op de rit. 

Bel direct 033 785 0579

Revolutionary

Chat op je site

Optimale bereikbaarheid over al je kanalen is super belangrijk nu. Een Chat is een mooie tool om direct met klanten te kunnen communiceren op je website. Je kunt zo snel vragen afvangen en je service en verkoop optimaal aanbieden op het moment dat fysiek afspreken lastiger is. Bij Online Leadbox kunnen we binnen 12 uur een chatomgeving voor je hebben staan, inclusief uitleg. 

Bel direct 033 785 0579

Revolutionary

WhatsApp op je site

Ben je niet ingericht op chat omdat je bijvoorbeeld niet altijd bezetting kunt faciliteren dan biedt WhatsApp een uitkomst. Wij gebruiken dit zelf ook omdat we erg druk zijn op het moment. WhatsApp heeft als voordeel dat het wel laagdrempelig is maar niet de belofte afgeeft van direct contact. Chat heeft dit wel en WhatsApp is wat dat betreft een pragmatisch alternatief. Binnen 4 uur staat het ingeregeld.

Bel direct 033 785 0579

Revolutionary

SEO Scan + Advies

SEO is lange termijn werk en heeft niet direct impact. Daarom is het juist een goed idee om zo snel mogelijk te starten met actie. Via onze uitgebreide SEO scan weet je precies hoe je website er voor staat en wat je kunt doen om beter gevonden te worden. Daarnaast leveren wij een vergelijking met je 5 grootste concurrentie en hoe zij zich verhouden tot jou. Deze Scan is inclusief advies en plan van aanpak.  

Bel direct 033 785 0579

Stilzitten is geen optie

Een week duurde het bij ons bedrijf voordat we gewend waren aan de nieuwe werkelijkheid. We zaten heel even in een depressie tot het moment dat onze klanten massaal begonnen te bellen met de vraag wat ze nu konden doen om digitaal door te versnellen. Sindsdien zijn wij volop bezig om hen te helpen met producten die juist nu relevant zijn en snel kunnen worden ingezet. Stilzitten is geen optie en dit is het moment om door te pakken. Laten we samen de kansen pakken die er nu zijn zodat je straks volop doorgroeid omdat je sneller, weerbaarder en slimmer was dan de rest. 

Gerrit Hopster

Eigenaar Online Leadbox

Advies nodig?


Adres:  Paasbosweg 8 - 3862 ZS te Nijkerk - Tel: 033 785 0579 -
Mail: [email protected] - Kvk: 56178026